Breng het opleidingsbeleid van je bedrijf in kaart met de Cevora Barometer

Cevora Barometer

Ontdek de weersverwachtingen van jouw opleidingsbeleid

Vul de Barometer in en peil de temperatuur van jouw kmo. Is jouw opleidingsbeleid klaar voor de toekomst? En waar kan het beter?

 

Kort en krachtig

De Cevora Barometer is een compacte test die bestaat uit 20 stellingen in 4 domeinen. De lijst invullen duurt maximaal 10 minuten en geeft je een eerste zicht op de situatie van jouw bedrijf. Verwacht geen volledige en gedetailleerde analyse van alle domeinen binnen learning en development, maar een korte en krachtige stand van zaken.

 

Een helder beeld is alles

Na afloop ontvang je onmiddellijk een persoonlijk rapport voor jouw onderneming, aangevuld met concrete tips van onze experten. Zo weet je meteen voor welke domeinen je best prioritair actie onderneemt om het opleidingsbeleid en de leercultuur in je bedrijf verder vorm te geven.

 

Waar situeert je bedrijf zich?

In een latere fase bezorgen we je ook nog een benchmarkrapport. Zo ontdek je in een oogopslag hoe jouw opleidingsbeleid scoort ten opzichte van andere bedrijven. We vragen ook om de grootte, sector en provincie van jouw bedrijf in te vullen. Zo kunnen we jouw bedrijf nog beter vergelijken met gelijkaardige bedrijven. Altijd fijn om eens te checken hoe ze elders het mooie weer maken, toch?

 
Je bent een

Nog vragen? Of bijkomend advies nodig?

Weet dat onze Learning & Development-Consultants altijd voor je klaarstaan. Behoren je medewerkers tot het paritair comité 200, dan helpen ze je graag met het opstellen en bijschaven van een opleidingsplan in lijn met je bedrijfsstrategie.