Gratis webinar

‘Hoe vergroten opleidingen het rendement van jouw bedrijf?’

 • WEBINAR

  Op dinsdag 4 juni organiseert Cevora een gratis webinar voor toekomstgerichte bedrijfsleiders en hr-verantwoordelijken van kmo’s.
   

  Volg het gratis webinar en leer van experten

  Laat je inspireren door onze Learning & Development-Consultants en kom meer te weten over een duurzaam opleidingsbeleid voor jouw organisatie. Want een goed opleidingsbeleid maakt het mooie weer. Uit onderzoek blijkt dat werknemers die regelmatig een training volgen sneller operationeel zijn, hun werk efficiënter uitvoeren en beter gewapend zijn tegen voortdurende veranderingen.
   

  Een zonneklaar antwoord op al je vragen

  In een sessie van een half uur reiken onze experten je een hele lading praktische tools aan en krijg je tips die onmiddellijk toepasbaar zijn in jouw bedrijf. Heb je zelf vragen? Geef ze door aan onze experten en tijdens het webinar krijg je een helder antwoord in ruil.

  • Isabel Van Hoedenaghe
   Isabel Van Hoedenaghe
   L&D Consultant
  • Maaike Dejonckheere
   Maaike Dejonckheere
   L&D Consultant
  • Emilie Sauvage
   Emilie Sauvage
   L&D Consultant

  Praktische info

  Het webinar gaat door op dinsdag 4 juni.
  11u00 (duur: 30 minuten)
   

  Zet je ontwikkelingsstrategie op de weerkaart

  Wil je weten of het opleidingsbeleid van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? Vul na het webinar de Cevora Barometer in en je ontvangt meteen een persoonlijk rapport dat een indicatie geeft van hoe het opleidingsbeleid van jouw bedrijf scoort. Daarnaast geven we je concrete tips om nóg beter te doen. De start van een stralende toekomst!

 • DINSDAG 4 JUNI OM 11U00

  Schrijf je in voor het gratis webinar

  inschrijven kan tot 3 juni, 12u


  Inschrijven is niet langer mogelijk.